Zelf rugby shirts ontwerpen

Samen jullie unieke rugbyshirts ontwerpen? Voor de rugbyclub of voor die speciale trip of toernooi waar jullie gaan spelen. Vele clubs en groepen zijn jou al voorgegaan. Wat hebben wij nodig om een speciaal rugbyshirt te maken?

  • jullie idee of thema.
  • clubkleuren
  • logo van de club en van eventuele sponsoren
  • een lijst met namen en nummers voor op de rugbyshirts

Met deze gegevens gaan wij aan de slag om jullie 1 of meer voorbeelden te maken in een plat ontwerp. Zodra wij tot een akkoord zijn gekomen van het ontwerp, dan maken wij nog een 2D voorbeeld zoals je hiernaast kunt zien.

eigen ontwerp rugbyshirt
eigen ontwerp rugby shit

Idee rugbyshirt

Jij laat ons jouw ideeën weten. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's, schets of een mindmap..

Ontwerp rugbyshirt

Wij werken jullie ideeën uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 2D presentatie van.

Productie rugbyshirt

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie gestart van het rugbyshirt. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 6 weken.

De verzending

Voordat de kleding verstuurt wordt hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de kleding akkoord is wordt de kleding verstuurd naar jou.

Rugby clubs die je voorgingen

Informatie aanvraag

Product informatie

Hieronder staat de informatiebladen van de meest verkochte rugby producten. De maten in de matentabel zijn van de kleding. Deze maten kun je vergelijken met een goed passend vergelijkbaar kledingstuk