Samen jullie unieke rugbyshirts ontwerpen? Voor de rugbyclub of voor die speciale trip of toernooi waar jullie gaan spelen. Vele clubs en groepen zijn jou al voorgegaan. Wat hebben wij nodig om een speciaal rugbyshirt te maken?

  • jullie idee of thema. Wij werken tegenwoordig ook met AI voor het ontwerpen van een speciaal trip shirt.
  • clubkleuren
  • logo van de club en van eventuele sponsoren als vector bestand
  • een lijst met namen en nummers voor op de rugbyshirts

Met deze gegevens gaan wij aan de slag om jullie 1 of meer voorbeelden te maken in een plat ontwerp. Zodra wij tot een akkoord zijn gekomen van het ontwerp, dan maken zetten wij het ontwerp van het rugby shirt om in een 3D voorstelling. Je kunt ook zelf aan de slag gaan in onze online 3D configurator.

Beach rugby shirt 2024
Met AI ontwerpen trip shirt.

Idee rugbyshirt

Jij laat ons jouw ideeën weten. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's, schets of een mindmap.

Ontwerp rugbyshirt

Wij werken jullie ideeën uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 3D presentatie van.

Productie rugbyshirt

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie gestart van de rugbyshirts. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 6 weken.

De verzending

Voordat de kleding verstuurt wordt hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de kleding akkoord is wordt de kleding verstuurd naar jou.

Voorbeelden van rugby shirt die wij al gemaakt hebben

Informatie aanvraag

Product informatie

Hieronder staat de informatiebladen van de meest verkochte rugby producten. De maten in de matentabel zijn van de kleding. Deze maten kun je vergelijken met een goed passend vergelijkbaar kledingstuk

Informatieblad rugby shirt eigen ontwerp
informatieblad eigen ontwerp trainingsjas met hoodie