Contact

Adres

Groenstraat 98

6074 EL Melick

BEL ONS

+31 (0)475-537482

MAIL ONS

info@xavisport.nl

Openingstijden

Op afspraak

Wie zijn wij

XaviSport.nl V.O.F. is opgericht in 2009 door Marc & Jolanda Corstjens. Wij hebben ons al snel toegelegd op de teamkleding. Met name de eigen ontwerp teamkleding.  Wij maken zelf de ontwerpen waardoor wij snel kunnen inspelen op de wensen van de klanten. Vanaf 2021 voeren wij ons eigen merk XAVI als sportkleding merk. 

Je kunt contact met ons opnemen via mail, telefoon of via het contactformulier hierboven.

XaviSport Team, About Us XaviSport

Geschiedenis

In 2009 is XaviSport.nl V.O.F. opgericht door Marc & Jolanda Corstjens. Wij begonnen met de verkoop van overjarige sportkleding van de merken Adidas, Reebok, Puma etc. Al snel werd dit uitgebreid met standaard teamkleding.

In 2011 zijn we begonnen met het zelf bedrukken van kleding. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de vraag naar bedrukking. Vooral de snelheid hiervan misten we bij externe partijen. Naast het bedrukken van sportkleding kwam daar al snel bedrijfskleding en promotiekleding bij.

Vanaf 2013 verkopen wij eigen ontwerp sportkleding. Wij deden dit exclusief voor het sportkledingmerk GEFF in de Benelux. Samen met GEFF hebben we het merk gelanceerd in de Benelux.

In 2016 zijn we gestart met LogoSokken.eu. Op deze website kun je je eigen sokken ontwerpen.

In mei 2021 hebben we besloten om alleen nog sportkleding te ontwerpen onder ons eigen merk XAVI en private label voor onze partners. Omdat onze klanten altijd voorop staan, zijn wij met GEFF overeengekomen dat wij een servicepunt van GEFF blijven voor onze bestaande klanten. Bijbestellingen van uw huidige GEFF producten en ontwerpen zijn dus via ons mogelijk.

Met het nieuwe merk XAVI kunnen wij weer zelf richting geven aan ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij weer onze eigen visie volgen en de klant en het ontwerp centraal stellen.

Contactformulier

Uitstekend
Gebaseerd op 10 recensies
Leo Corstjens
Leo Corstjens
2022-07-17
Goede kwalitatieve sportkleding, gespecialiseerd op rugby sport, . Uw eigen logo verwerken is mogelijk. Scherpe prijzen, ook voor sport verenigingen. Zie ook logosokken.eu Vraag vrijblijvend info.
Mark Jans
Mark Jans
2022-04-19
Heb een tenue voor een vriendenteam hier laten maken. De service en het geleverde tenue is uitstekend.
Ruben Berrevoets
Ruben Berrevoets
2021-12-07
Xavisport is professioneel in hun desings. Ze reageren snel op mails en verzoeken m.b.t. het design en denken met je mee. De levertijd is ongeveer zes weken, daar communiceren ze gelukkig helder over. Het is even wachten, maar het eindresultaat mag er dan ook zijn. Kortom, een zeer tevreden klant!
Cariene De Raaij
Cariene De Raaij
2020-09-24
Al meerder keren shirts besteld voor onze loopgroep mama moves! Zeer tevreden over de kwaliteit van de shirts en de bedrukking! Blijft heel mooi in de was, de print blijft ook mooi. Deze zomer tops en sokken met logo besteld en deze zijn ook van een mooie kwaliteit. Kwaliteit prijsverhouding is super. Het bedrijf de titel mee en is zeer klantvriendelijk. Een dikke aanrader!
Yvonne Schmitz - Biermans
Yvonne Schmitz - Biermans
2019-04-25
Raamsticker met logo. Super service!!
Louk Joris
Louk Joris
2019-01-06
Service zoals het hoort!
Rik Dieteren
Rik Dieteren
2018-01-30
Persoonlijk, vriendelijk, juiste beleving. Snel en de juiste kwaliteit.
Carin Wouters
Carin Wouters
2016-09-22
Super goede service ,en snelle levering Klacht direct afgehandeld zelfs kosteloos een paar nieuwe schoenen gekregen zonder deze gezien te hebben .