Eigen ontwerp teamshirts

Ontwerp je eigen teamshirt en sportkleding lijn

XaviSport ontwerpt samen met jou, jullie eigen teamkleding. Van de teamshirts tot en met de trainingspakken. Omdat wij de teamkleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij maken eerst een 3D voorstelling van de sportkleding zodat je een realistisch beeld krijgt van de sportkleding.

volleybal shirt ontwerpen

Hoe werkt het

Om je eigen teamshirt of teamkleding te ontwerpen neem je contact met ons op via de mail of telefoon. Je geeft ons dan jouw ideeën door over het teamshirt en wij kijken dan samen met jou wat mogelijk is en welke sportkleding het beste bij jou past. Wij maken daarna binnen 24 uur een eerste opzet van het ontwerp van het teamshirt. Dit ontwerp gaan wij daarna samen fine tunen tot het gewenste resultaat. Als het teamshirt klaar is qua ontwerp, dan maken wij pas de ontwerpen van de eventuele andere sportkleding.

Mocht er twijfel zijn tussen een aantal producten, dan kunnen wij ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen wij ook een matenreeks verzorgen om te passen.

Als de ontwerpen van de sportkleding definitief zijn en wij weten alle maten, dan wordt de productie gestart. De levering van de bestelde sportkleding is tussen de 4 en 6 weken. 

Idee teamshirt

Je laat ons jouw ideeën weten over het teamshirt. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap..

Ontwerp teamshirt

Wij werken jullie ideeën uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 2D presentatie van.

Productie teamshirt

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie van het teamshirt gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 6 weken.

De verzending

Voordat de teamshirts verstuurd worden hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de teamshirts akkoord zijn worden de shirts verstuurd naar jouw adres.

Informatie aanvraag

Wij hebben een groot assortiment aan collecties waaruit je kunt kiezen. De kleuren kunnen wij aanpassen naar de clubkleuren zodat je direct een goed beeld krijgt van je ontwerp. Wij kunnen de standaard ontwerpen aanpassen naar jouw wensen. Een volledig eigen ontwerp kan natuurlijk ook altijd.

Colletie teamshirts

ontwerpen-voetbal-tenue

Meer dan 100 verschillende modellen sportkleding die je zelf kunt ontwerpen

Een kleine greep uit ons eigen ontwerp sportkleding assortiment.