Teamshirts ontwerpen | XaviSport ontwerpt samen met u uw eigen teamkleding. Van de teamshirts tot de trainingspakken. Omdat wij de teamkleding bedrukken door middel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en designs voor u maken. Wij maken eerst een 3D weergave van de sportkleding zodat u een realistisch beeld krijgt van de sportkleding. 

Hooded trainingsjas eigen ontwerp
rugby shirt eigen ontwerp RC The bigbulls
volleybal shirt ontwerpen
Teamshirts ontwerpen

Hoe werkt het

Om je eigen teamshirt of teamkleding te ontwerpen , neem je contact met ons op via e-mail of telefoon. U geeft dan uw ideeën over het teamshirt door en wij kijken samen met u wat er mogelijk is en welke sportkleding het beste bij u past. Wij maken dan binnen 24 uur een eerste ontwerp van het teamshirt. Dit ontwerp gaan we vervolgens samen finetunen tot het gewenste resultaat. Als het teamshirt qua ontwerp klaar is, maken we pas de ontwerpen van eventuele andere sportkleding.

Teamshirts ontwerpen

Als er twijfel is tussen een aantal producten, kunnen we ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen wij ook diverse maten leveren om te passen.

Wanneer de ontwerpen van de sportkleding definitief zijn en we alle maten weten, zal de productie starten. De levertijd van de bestelde sportkleding ligt tussen de 4 en 6 weken. In het hoogseizoen van juni tot en met oktober kan de levertijd oplopen tot 8 weken

Idee teamshirt

Je laat ons jouw ideeën weten over het teamshirt. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap..

Handmatig ontwerp

Wij kunnen jullie ideeën uitwerken tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 3D presentatie van.

Productie teamshirt

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie van het teamshirt gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 6 weken.

De verzending

Voordat de teamshirts verstuurd worden hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de teamshirts akkoord zijn worden de shirts verstuurd naar jouw adres.

Informatie aanvraag

Wij hebben een groot assortiment aan collecties waaruit je uit kunt kiezen in de 3D configurator. De sportkleding kun je dan aanpassen met ruim 150 verschillende kleuren. Het logo van de club en sponsoren kun je direct op de sportkleding plaatsen.  Zo krijg je direct een goed beeld van je sportkleding ontwerp. Wij kunnen ook de standaard ontwerpen aanpassen naar jouw wensen. Een volledig eigen ontwerp kan natuurlijk ook altijd.

3D Colletie teamshirts

ontwerpen-voetbal-tenue | Custom Sports T-Shirt

Meer dan 100 verschillende modellen sportkleding die je zelf kunt ontwerpen

Een kleine greep uit ons eigen ontwerp sportkleding assortiment.