Eigen ontwerp atletiek kleding

Ontwerp same met ons de atletiek kleding voor je atletiek club of voor een running event met je bedrijf of vriendengroep. Wij kunnen de atletiek kleding in verschillende stoffen maken, nagelang het budget en de wensen van de atleet. Doordat wij de kleding volledig bedrukken met een sublimatie druk blijft de stof ademen en zijn alle kleuren mogelijk. Er zijn nauwelijks beperkingen aan de ontwerpen.

Atletiek top AV Unitas eigen ontwerp
Atletiek T-shirt dames AV Unitas eigen ontwerp

Eigenschappen van onze eigen ontwerp atletiek kleding

Een atletiekshirt moet aan verschillende eisen voldoen om comfortabel te zijn tijdens het sporten. Hier zijn enkele eigenschappen van onze atletiekshirt:

  1. Ademend vermogen: Een atletiekshirt moet goed ademend zijn, zodat het zweet kan verdampen en de drager koel blijft tijdens het sporten.

  2. Sneldrogend: Het shirt moet snel drogen, zodat het zweet niet lang op de huid blijft zitten en afkoeling veroorzaakt.

  3. Comfortabel: Een atletiekshirt moet comfortabel zijn om te dragen en mag niet schuren of irriteren.

  4. Bewegingsvrijheid: Het shirt moet voldoende bewegingsvrijheid bieden voor de armen en schouders, zodat de atleet vrij kan bewegen.

  5. Lichtgewicht: Het shirt moet licht van gewicht zijn om de atleet niet te belasten.

  6. Goede pasvorm: Een atletiekshirt moet goed passen, niet te strak of te los, om maximale bewegingsvrijheid te bieden en het risico op irritatie te verminderen.

Standaard Erima of Craft atletiek kleding

Naast de eigen ontwerp atletiek kleding hebben wij ook het standaard atletiek assortiment van Erima en Craft. Deze kleding kan een aanvulling zijn op de eigen ontwerp atletiek kleding of U kiest voor de complete standaard atletiek lijn van Erima of Craft. Hieronder enkele voorbeelden uit hun collecties.

logo Erima craft

Portfolio eigen ontwerp atletiek shirts en tops.

Offerte aanvraag

Clubs die je voorgingen

logo AV Weert
logo Atletiek Leudal
logo AV Unitas
logo Swift