Zelf Volleybalshirts ontwerpen

Ontwerp je eigen volleybalshirt

Van eigen ontwerp volleybal shirts tot en met een bijpassend eigen ontwerp trainingspakken. Wij ontwerpen het samen met jou, een eigen Volleybal kledinglijn exclusief voor jou club. Omdat wij de volleybalshirts en trainingspakken bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jouw volleybalclub. Wij kunnen ook een 3D presentatie maken van de volleybal shirt zodat je een realistisch beeld krijgt van het ontworpen volleybalkleding.

Naast het ontwerp is ook de keuze van de juiste volleybalkleding belangrijk. Wij hebben de keuze uit meer dan 100 verschillende volleybal kledingstukken. De verschillende sportkleding zijn in verschillende subgroepen ondergebracht: BASIC, ELASTIC en PRO. Elke subgroep heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. Wij kijken samen wat het beste bij jouw volleybalclub past. Volleybal shirts ontwerpen voor je vriendenteam is natuurlijk ook een mogelijkheid.

trainingsjas ontwerpen
volleybalshirt ontwerpen
volleybalshirt ontwerp

Hoe werkt het bestellen

Het idee

Je laat ons jouw ideeën weten. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap..

Het ontwerp

Wij werken jullie ideeën uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 2D presentatie van.

De productie

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 6 weken.

De verzending

Voor dat de kleding verstuurt wordt hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de kleding akkoord is wordt de kleding verstuurt naar jouw.

offerte aanvraag

Volleybalshirt standaard design

Om je eigen volleybalshirt te ontwerpen zijn de mogelijkheden legio. Om je daarom op weg te helpen hebben wij een aantal standaard ontwerpen voor de volleybalshirt. Hier kun je uiteraard de kleuren van aanpassen naar jouw clubkleuren. Verder kan op elk volleybalshirt ook het clublogo, sponsorlogo, naam en nummer van de volleybalspeler of speelster.

gepersonaliseerde polo shirts

kleding leverancier peelpush

XaviSport is al vanaf 2017 samen met GEFF de kledingleveracier bij de eredivisie volleybalclub Peelpush. Voor seizoen 2019/2020 hebben wij dames 1 met onze nieuwe PRO lijn aangekleed. Wil jij er als club net zo exclusief bij lopen als de dames van Peelpush, dat kan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan altijd vrijblijvend een afspraak maken om de producten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken voor jou volleybalclub.

Kijk ook eens op logosokken.eu voor je eigen ontwerp volleybalsokken