Voetbalshirts ontwerpen?

Eigen voetbaltenue ontwerpen?

Voetbalshirt ontwerpen | Ontwerp je exclusieve voetbalshirt samen met ons. Hoe cool is dat. Je kunt eerst zelf een opzet maken in onze 3D configurator of je stuurt ons je logo’s toe met je idee en wij werken de ontwerpen verder uit voor jullie met een mooie 3D voorstelling. Omdat wij de logo’s, namen en nummers direct mee nemen in de ontwerpen van het voetbalshirt zijn er geen extra kosten voor deze bedrukkingen. Naast de voetbalshirts en broeken hebben wij een compleet assortiment aan voetbalkleding wat je zelf kunt ontwerpen zoals: regenjas, trainingsjas, trainingsbroek, sweater of voetbalsokken.

Omdat wij de voetbalshirts bedrukken middels een sublimatie druk zijn er geen beperkingen in de kleuren en het ontwerp en kunnen wij bijna alles maken. Wij maken altijd een 3D voorstelling van het voetbal shirt zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Bij een complex ontwerp met kleurovergangen en transparanties maken wij ook altijd een proefdruk op de gewenste stof.

Naast de full color sublimatie voetbalkleding hebben wij ook standaard voetbalkleding van de merken XAVI, Craft of Masita. Deze kleding doen wij personaliseren met een transfer. Hierdoor zijn de levertijden sneller, maar hierbij wordt wel elke extra bedrukking door berekend.

voetbalshirt ontwerpen

Informatie aanvraag

Hoe werkt het?

Het idee

Je laat ons jouw ideeën weten over het ontwerp van jouw voetbalshirt. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, 3D configurator, logo's of een mindmap.

Het ontwerp

Wij werken jullie voetbalshirt uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp van het voetbalshirt, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 2D presentatie van.

De productie

Als het ontwerp van het voetbalshirt akkoord is wordt de productie gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid.

De verzending

De eigen ontwerp voetbalkleding wordt in 4 tot 6 weken geleverd. In het hoogseizoen van juni tot en met oktober kan dit oplopen tot 8 weken.

Eigen ontwerp voetbalshirt

Als voetballer en voetbalclub heb je natuurlijk niet alleen een eigen ontwerp voetbalshirt nodig. Daarom hebben wij een compleet assortiment aan voetbalkleding. Deze kleding kun je zelf ontwerpen of deze hebben wij als standaard kleding. Met standaard voetbalkleding bedoelen wij dat de kleding in 1 kleur is. Deze kleding kan natuurlijk wel worden gepersonaliseerd door middel van een clublogo, naam of nummer.

Dit doen wij omdat het belangrijk is dat je niet alleen een speciaal eigen ontwerp wedstrijdshirt hebt, maar dat bijvoorbeeld de voetbaltrainers zich ook in een bijpassende regenjas af trainingspak exclusief kunnen presenteren.

De voetbalshirts hebben wij in 3 kwaliteiten; Performance, Elastic of Pro. Het verschil van de shirts zit met name in de gebruikte polyester stoffen.

Wedstrijdkleding Fermonia boys

3D Configurator