Voetbalshirt ontwerpen | Ontwerp je exclusieve voetbalshirt samen met ons. Hoe cool is dat. Je kunt eerst zelf een opzet maken in onze 3D configurator of je stuurt ons je logo’s toe met je idee en wij werken de ontwerpen verder uit voor jullie met een mooie 3D voorstelling. Omdat wij de logo’s, namen en nummers direct mee nemen in de ontwerpen van het voetbalshirt zijn er geen extra kosten voor deze bedrukkingen. Naast de voetbalshirts en broeken hebben wij een compleet assortiment aan voetbalkleding wat je zelf kunt ontwerpen zoals: regenjas, trainingsjas, trainingsbroek, sweater of voetbalsokken. Let op! deze staan niet allemaal in de 3D configurator.

Omdat wij de voetbalshirts bedrukken middels een sublimatie druk zijn er geen beperkingen in de kleuren en het ontwerp en kunnen wij bijna alles maken. Maken wij een ontwerp voor jullie, dan krijg je altijd een 3D voorstelling van de gekozen voetbal kleding zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Bij een complex ontwerp met kleurovergangen en transparanties maken wij een proefdruk op de gewenste stof als dat nodig is.

Naast de full color sublimatie voetbalkleding hebben wij ook standaard voetbalkleding van de merken XAVI enErima. Deze kleding doen wij personaliseren met een transfer. Hierdoor zijn de levertijden sneller, maar hierbij wordt wel elke extra bedrukking door berekend.

voetbalshirt ontwerpen

Informatie aanvraag

Hoe werkt het?

Maakt je eigen ontwerp in de 3D configurator

In de 3D configurator staat veel verschillende standaard ontwerpen voor de voetbalshirts die je zelf kunt aanpassen in kleur, afwerking, patronen en nam en/of nummer.

Wij maakt jou eigen ontwerp

Wij werken jullie voetbalshirt uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp van het voetbalshirt, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 3D presentatie van.

De productie

Designs uit de 3D configurator worden altijd eerst gecontroleerd op de positie van de logo's en als de logo's de juiste kwaliteit hebben voor op het voetbalshirt te drukken. Als het ontwerp van het voetbalshirt akkoord is wordt de productie gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid.

De verzending

De eigen ontwerp voetbalkleding wordt in 4 tot 6 weken verzonden naar jou. In het hoogseizoen van juni tot en met oktober kan dit oplopen tot 8 weken.

Eigen ontwerp voetbalshirt

Als voetballer en voetbalclub heb je natuurlijk niet alleen een eigen ontwerp voetbalshirt nodig. Daarom hebben wij een compleet assortiment aan voetbalkleding. Deze voetbalkleding kun je zelf ontwerpen of deze hebben wij als standaard voetbalkleding. Met standaard voetbalkleding bedoelen wij dat de voetbalkleding in 1 kleur is, een door en door geverfde stoffen. Deze kleding kan natuurlijk wel worden gepersonaliseerd door middel van een clublogo, naam of nummer. Maar deze worden er dan achteraf opgedrukt.

Dit doen wij omdat het belangrijk is dat je niet alleen een speciaal eigen ontwerp wedstrijdshirt hebt, maar dat bijvoorbeeld de voetbaltrainers zich ook in een bijpassende regenjas, polo of trainingspak exclusief kunnen presenteren.

De voetbalshirts hebben wij in 3 kwaliteiten; Performance, Elastic of Pro. Het verschil van de shirts zit met name in de gebruikte polyester stoffen.

Wedstrijdkleding Fermonia boys

3D Configurator

Let op! Het ontwerp in de 3D configurator is een voorbeeld waar geen rechten aan ontleent kunnen worden. Als je na de offerte de sportkleding wilt bestellen? Dan kijken wij samen naar de details van het ontwerp en de afwerking van de sportkleding. Denk hierbij aan de gebruikte stoffen, type kraag, afwerking van de mouw etc.

Voorbeelden van voetbalclubs die je voor gingen.

Voetbaltenues Team Rotterdam
Voetbalshirts Fermonia

Voetbalkledingpakketten

Omdat er veel mogelijk is met de voetbalkleding is het verstandig om onderstaande offerte aanvraag in te vullen met zoveel mogelijk informatie. Maar om je toch een indicatie te geven van de prijzen van de voetbalkleding, staan hieronder enkele voorbeelden.

  • De eigen ontwerp PERFORMANCE voetbalshirts € 29,95 per shirt bij een minimale afname 6 shirts. Dit is het meest verkochte product voor ons.
  • BASIC pakket A € 99,95 per speler. Het pakket bestaat uit: Eigen ontwerp voetbalshirt, standaard zwarte Xavi voetbalbroek, standaard sokken, standaard zwarte Xavi trainingsjas, standaard zwarte Xavi trainingsbroek. Minimale afname 10 stuks
  • BASIC pakket B € 149,95 per speler. Het pakket bestaat uit: Eigen ontwerp voetbalshirt, eigen ontwerp voetbalbroek, standaard voetbalsokken, eigen ontwerp regenjas, eigen ontwerp trainingsjas, standaard trainingsbroek. Minimale afname 10 stuks.

Kijk ook eens op logosokken.eu voor je eigen ontwerp voetbalsokken. 

Je kunt zelf je voetbalsokken ontwerpen in onze 3D configurator. Je kunt een passend ontwerp kiezen of zelf maken door lijnen, tekst en logo’s te uploaden. Kijk snel naar de mogelijkheden

Sportsokken ontwerpen