Eigen ontwerp Basketbal kleding

Eigen ontwerp basketbalkleding | Ontwerp zelf in de 3D configurator je eigen basketbal tenue of ontwerpt samen met ons jou je eigen basketbal teamkleding. Van het basketbal shirt en shooter shirt tot een basketbal trainingspak. Voor de basketbal tenues hebben wij zowel Unisex als dames basketbal shirts en broeken. De shirts zijn ook als reversible basketbal shirt leverbaar. Doordat wij de kleding bedrukken door middel van sublimatie kunnen wij alle kleuren en designs voor je maken. Als wij de basketbal kleding voor jullie ontwerpen, dan maken wij eerst een platte tekening van het product en als dit ontwerp akkoord is dan zetten wij het ontwerp om in een 3D presentatie.

eigen ontwerp basketbalshirt
Reversibel basketbal shirt eigen ontwerp
eigen ontwerp basketbal shirt

Hoe werkt het?

Eigen ontwerp basketbalkleding

Stuur ons je wensen per e-mail of via het contactformulier of maak een ontwerp in de 3D configurator. Wij kijken dan welke producten het beste bij jullie wensen passen. Indien nodig maken we een afspraak om de producten samen te bekijken of te testen. Vervolgens ontvang je van ons een offerte met de gewenste producten en gaan we aan de slag met het uitwerken van een plat ontwerp. Als het platte ontwerp wordt goedgekeurd, maken wij een 3D van het ontwerp zodat je een perfect beeld krijgt van het eindresultaat.
Zodra de producten, aantallen en maten bekend zijn, start de productie en ontvang je de wedstrijdkleding rond de 4 tot 6 weken.

Offerte aanvraag

Product Informatie

Hieronder staat het informatieblad van het basketbal shirt. De maten in de matentabel zijn van de kleding. Deze maten kun je vergelijken met een goed passend vergelijkbaar kledingstuk

informatieblad basketbal shirts eigen ontwerp