Eigen ontwerp Basketbal kleding

Eigen ontwerp basketbalkleding | XaviSport ontwerpt samen met jou je eigen basketbal teamkleding. Van het basketbal shirt en shooter shirt tot een basketbal trainingspak. Voor de basketbal tenues hebben wij zowel Unisex als dames basketbal shirts en broeken. De shirts zijn ook als reversible basketbal shirt leverbaar. Doordat wij de kleding bedrukken door middel van sublimatie kunnen wij alle kleuren en designs voor je maken. Wij maken eerst een 2D weergave van de producten zodat je een realistisch beeld krijgt van de kleding.

eigen ontwerp basketbalshirt
Reversibel basketbal shirt eigen ontwerp
eigen ontwerp basketbal shirt

Hoe werkt het?

Eigen ontwerp basketbalkleding

Stuur ons je wensen per e-mail of via het contactformulier. Wij kijken dan welke producten het beste bij jullie wensen passen. Indien nodig maken we een afspraak om de producten samen te bekijken of te testen. Vervolgens ontvang je van ons een offerte met de gewenste producten en gaan we aan de slag met het uitwerken van een plat ontwerp. Als het platte ontwerp wordt goedgekeurd, maken wij een 2D van het ontwerp zodat je een perfect beeld krijgt van het eindresultaat.
Zodra de producten, aantallen en maten bekend zijn, start de productie en ontvang je de wedstrijdkleding in 4 tot 8 weken.

Offerte aanvraag

Product Informatie

Hieronder staat het informatieblad van het basketbal shirt. De maten in de matentabel zijn van de kleding. Deze maten kun je vergelijken met een goed passend vergelijkbaar kledingstuk

informatieblad basketbal shirts eigen ontwerp