Beachhandbalkleding

kledingleverancier van de nederlandse teams

XaviSport is samen met GEFF de trotse kledingleverancier van de TeamNL beachhandbal teams. Daarnaast leveren wij ook de beachhandbalkleding aan teams zoals Hiekka Hauskaa, Camelot, Westsite en O.H.C. 

Wij leveren de officieel verplichte beachhandbalkleding voor de internationale wedstrijden, maar ook de wedstrijdkleding voor de recreative beachhandballers. 

3D atletiek shirt dames
eigen ontwerp beachhandbal top
beachhandbalkleding

Hoe werkt het

U neemt contact met ons op en geeft Uw wensen aan ons door. Wij kijken dan samen met U welke producten het beste bij U passen. Wij maken daarna binnen 24 uur een eerste opzet van het ontwerp. Dit ontwerp gaan wij daarna samen fine tunen tot het gewenste resultaat.

Mocht er twijfel zijn tussen een aantal producten, dan kunnen wij ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen wij ook een matenreeks verzorgen om te passen.

Als de ontwerpen van de sportkleding definitie zijn en wij weten allematen, dan wordt de productie gestart. De levering van de bestelde sportkleding is dan binnen 4 weken. Eventuele spoedleveringen zijn ook mogelijk. Dit doen wij dan altijd in overleg. 

 

Ontwerp je eigen kledinglijn met Xavisport

XaviSport ontwerpt samen met jou, jullie eigen teamkleding. Van de wedstrijdshirts tot en met de trainingspakken. Omdat wij de kleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij maken eerst een 3D voorstelling van de producten zodat een een realistisch beeld krijgt van de kleding.

Beachhandbalkleding GEFF
eigen ontwerp teamkleding

offerte aanvraag