Beachhandbalkleding

kledingleverancier van de nederlandse teams

Beachhandbalkleding | Samen met GEFF is XaviSport jaren lang de trotse kledingleverancier van de TeamNL beachhandbalteams. In 2022 heeft de hoofdleverancier van de nationale handbalteams ook deze producten in het assortiment gekregen en is onze samenwerking beëindigd.  Voor ons was dit een enorme eer om deze teams in onze kleding te zetten.

Wij leveren de beachhandbalkleding aan teams als Hiekka Hauskaa, Camelot, Westsite en OHC. Wij leveren de officieel verplichte beachhandbalkleding voor internationale wedstrijden, maar ook wedstrijdkleding voor recreatieve beachhandballers. 

3D atletiek shirt dames
eigen ontwerp beachhandbaltop
beachhandbalkleding

Hoe werkt het

U neemt contact met ons op en geeft uw wensen aan ons door. Wij bepalen samen met u welke producten het beste bij u passen. Binnen 24 uur een eerste ontwerp. Vervolgens dit ontwerp samen fine-tunen tot het gewenste resultaat.

Bij twijfel tussen een aantal producten kunnen we ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen we ook diverse maten op maat leveren.

Beach handbal kleding
Wanneer de ontwerpen van de sportkleding definitief zijn en alle maten bij ons bekend zijn, wordt de productie gestart. De levering van de bestelde sportkleding is dan binnen 4 weken. Spoedleveringen zijn ook mogelijk. Dit doen we altijd in overleg. 

Ontwerp je eigen kledinglijn met Xavisport

XaviSport ontwerpt samen met jou, jullie eigen teamkleding. Van de wedstrijdshirts tot en met de trainingspakken. 

Omdat wij de kleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. 

Wij maken eerst een 3D voorstelling van de producten zodat jullie een realistisch beeld krijgen van de kleding.

Beachhandbalkleding GEFF
eigen ontwerp teamkleding
beachhandbalkleding

offerte aanvraag