Over ons

Over ons XaviSport – is opgericht in maart 2008 door Marc & Jolanda Corstjens. In eerste instantie verkochten wij alleen outlet sportkleding van merken als Adidas, Reebok en Puma.

In 2009 kwam daar de webshop RugbyOnline.nl bij. In 2011 werd ons eigen rugbymerk Ruco geboren in deze gespecialiseerde webshop voor Rugby artikelen. Met het merk Ruco produceren we voornamelijk teamkleding voor Rugbyclubs.

In 2011 zijn we begonnen met het zelf bedrukken van kleding. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de vraag naar bedrukking. Met name de snelheid hiervan misten we bij externe partijen. Naast het bedrukken van sportkleding kwam daar al snel bedrijfskleding en promotiekleding bij.

Vanaf 2013 verkopen wij exclusief het kledingmerk GEFF in de Benelux. Samen met GEFF hebben we het merk gelanceerd in de Benelux.

2016 zijn we gestart met LogoSokken.eu Op deze website kun je je eigen sokken ontwerpen.

Mei 2021 hebben we besloten om alleen nog sportkleding te ontwerpen onder ons eigen merk XAVI en private label voor onze partners. Omdat onze klanten altijd op de eerste plaats komen, zijn we met GEFF overeengekomen dat we voor onze bestaande klanten een servicepunt van GEFF blijven. Bijbestellingen van uw huidige GEFF producten en ontwerpen zijn dus via ons mogelijk.

Met het nieuwe merk XAVI kunnen wij weer richting geven aan ons bedrijf. Binnenkort meer hierover.

XaviSport Team, About Us XaviSport