Over ons

XaviSport is opgericht in maart 2008 door Marc & Jolanda Corstjens. In eerste instantie verkochten wij alleen outlet sportkleding van merken als Adidas, Reebok en Puma.

In 2009 kwam daar al snel teamkleding bij.

In 2011 werd ons eigen rugbymerk Ruco geboren waarbij wij de eerste full color sublimatie kleding maakte voor de rugby wedstrijdshirts.

In 2011 zijn we begonnen met het zelf bedrukken van kleding. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de vraag naar bedrukking. Met name de snelheid en de flexibiliteit hiervan misten we bij externe partijen.

Vanaf 2013 verkopen wij exclusief het kledingmerk GEFF in de Benelux. Samen met GEFF hebben we het merk gelanceerd in de Benelux.

2016 zijn we gestart met LogoSokken.eu Om het plaatje van de eigenontwerp sportkleding compleet te maken, kwamen er ook eigen ontwerp sokken bij. Omdat er ook vaag is naar eigen ontwerp casual sokken en wij starte met te experimenteren met een 3D configurator, kwam hier een nieuwe website voor logosokken.eu Op deze website kun je je eigen sokken ontwerpen in een 3D configurator en je orders volgen.

Mei 2021 hebben we besloten om alleen nog sportkleding te ontwerpen onder ons eigen merk XAVI en private label voor onze partners. Omdat onze klanten altijd op de eerste plaats komen, zijn we met GEFF overeengekomen dat we voor onze bestaande klanten een servicepunt van GEFF blijven. Bijbestellingen van de huidige GEFF producten en ontwerpen leveren wij dus wel nog van het merk GEFF.

Met het nieuwe merk XAVI zijn wij weer volledig onafhankelijk en kunnen wij weer zelf richting geven aan ons bedrijf met de service, kwaliteit en visie die wij willen. 

Begin 2024 zal onze nieuwe eigen 3D configurator online gaan. Met deze configurator kun je niet alleen je eigen sportkleding ontwerpen, maar ook het proces in de productie volgen van je bestelling. Hiermee optimaliseren wij wij communicatie met onze klanten over hun bestelling bij ons.

XaviSport Team, About Us XaviSport