Racketsport: Wij hebben een uitgebreid assortiment eigen ontwerp sportkleding voor tennis, badminton en padel. We kunnen deze kleding volledig customizen qua design, maar we hebben deze kleding ook in standaard stoffen en kleuren. Wij kijken altijd samen met jullie wensen naar de best mogelijke oplossing voor jullie clubkleding. Dit omdat ook binnen de verschillende soorten racketsporten je ook verschillende trends ziet in de ontwerpen.

Racketsport Voordelen van XAVIsport kleding: 

 1. Kleurvastheid: Sublimatie-inkt wordt in de vezels van de stof geïnjecteerd, waardoor het shirt kleurvast wordt en niet snel zal vervagen.

 2. Ademend vermogen: Sublimatie shirts worden gemaakt van lichte en ademende stoffen die zweet van het lichaam afvoeren, waardoor spelers koel en droog blijven tijdens het spelen.

 3. Comfortabel: Sublimatie shirts hebben geen zware inktlagen die op het shirt worden gedrukt, waardoor het shirt licht en comfortabel is om te dragen.

 4. Aanpasbaarheid: Sublimatie shirts kunnen worden ontworpen met unieke en aangepaste ontwerpen, wat een geweldige manier is om uw team of club te vertegenwoordigen.

 5. Duurzaamheid: Sublimatie-inkt dringt diep in de vezels van de stof door, wat zorgt voor een duurzame afdruk die niet gemakkelijk zal vervagen of afslijten.

 6. Veelzijdigheid: Sublimatie shirts zijn niet beperkt tot alleen badminton. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende sporten en activiteiten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor sporters.

Kortom, sublimatie sportshirts bieden vele voordelen voor spelers, waaronder kleurvastheid, ademend vermogen, comfort, aanpasbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid.

eigen-ontwerp-teamkleding

Hoe werkt het

Het idee

Je laat ons jouw ideeën weten. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap..

Het ontwerp

Wij werken jullie ideeën uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 2D presentatie van.

De productie

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 6 weken.

De verzending

Voor dat de kleding verstuurt wordt hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de kleding akkoord is wordt de kleding verstuurt naar jouw.

Voorbeelden van clubs die je voorgingen

 • BC Donderslag
 • HHC ’22
 • BC Maasdroppers
 • BC ’t Gein
 • BV Floriande
 • LTC Berg
 • HHC ’22
 • BC Maasdroppers
 • MSBC Heep

Offerte aanvraag