Eigen ontwerp sportkleding

Ontwerp je eigen sportkledinglijn

Eigen ontwerp Sport T-Shirt | XaviSport ontwerpt samen met u uw eigen sportshirt. Van de team shirts tot de trainingspakken. Omdat wij de teamkleding bedrukken door middel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en designs voor u maken. Wij maken eerst een 3D weergave van de sportkleding zodat u een realistisch beeld krijgt van de sportkleding. 

U kunt ook aan de slag in onze online 3D configurator. Hier kunt u uw eigen logo’s uploaden, kleuren aanpassen, teksten of namen op de kleding zetten, etc.

Custom Sports T-Shirt
volleybal shirt ontwerpen
Custom Sports T-Shirt

Hoe werkt het

Om uw eigen ontwerp Sport T-Shirt of teamkleding te ontwerpen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. U geeft dan uw ideeën over het teamshirt door en wij kijken samen met u wat er mogelijk is en welke sportkleding het beste bij u past. Wij maken dan binnen 24 uur een eerste ontwerp van het teamshirt. Dit ontwerp gaan we vervolgens samen finetunen tot het gewenste resultaat. Als het teamshirt qua ontwerp klaar is, maken we pas de ontwerpen van eventuele andere sportkleding.

Bij twijfel tussen een aantal producten kunnen we ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen wij ook diverse maten op maat leveren.

Sport T-shirt op maat
Wanneer de ontwerpen van de sportkleding definitief zijn en we alle maten weten, zal de productie starten. De levering van de bestelde sportkleding ligt tussen de 4 en 6 weken. 

Idee teamshirt

Je laat ons jouw ideeën weten over het teamshirt. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap..

Handmatig ontwerp

Wij kunnen jullie ideeën uitwerken tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 3D presentatie van.

Productie teamshirt

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie van het teamshirt gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 8 weken.

De verzending

Voordat de teamshirts verstuurd worden hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de teamshirts akkoord zijn worden de shirts verstuurd naar jouw adres.

Informatie aanvraag

Naast onze standaard designs die wij kunnen aanpassen in een 150 kleuren kunnen wij ook een volledig eigen ontwerp maken voor je. Wij maken dan eerst een plat ontwerp van de kleding, als dit goed is, dan maken wij er een 3D voorstelling van zodat je een goed beeld hebt hoe dat de kleding eruit komt te zien. Dit is ook altijd een mooie presentatie naar de sponsoren op het shirt.

3D Colletie teamshirts

ontwerpen-voetbal-tenue | Custom Sports T-Shirt

Wij hebben meer dan 100 verschillende producten en samenstellingen

Een kleine greep uit ons eigen ontwerp sportkleding assortiment.