Eigen ontwerp Sport T-Shirt | XaviSport ontwerpt samen met u uw eigen sportshirt. Van de team shirts tot de trainingspakken. Omdat wij de teamkleding bedrukken door middel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en designs voor u maken. Wij maken eerst een 3D weergave van de sportkleding zodat u een realistisch beeld krijgt van de sportkleding. 

U kunt ook aan de slag in onze online 3D configurator. Hier kunt u uw eigen logo’s uploaden, kleuren aanpassen, teksten of namen op de kleding zetten, etc.

Hooded trainingsjas eigen ontwerp
Eigen ontwerp trainingspak
rugby shirt eigen ontwerp RC The bigbulls
Eigen ontwerp T-shirt
volleybal shirt ontwerpen
Custom Sports T-Shirt

Hoe werkt het?

Om uw eigen ontwerp Sport T-Shirt of teamkleding te ontwerpen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. U geeft dan uw ideeën over het teamshirt door en wij kijken samen met u wat er mogelijk is en welke sportkleding het beste bij u past. Wij maken dan binnen 24 uur een eerste ontwerp van het teamshirt. Dit ontwerp gaan we vervolgens samen finetunen tot het gewenste resultaat. Als het teamshirt qua ontwerp klaar is, maken we pas de ontwerpen van eventuele andere sportkleding.

Bij twijfel tussen een aantal producten kunnen we ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen wij ook diverse maten op maat leveren.

Sport T-shirt op maat
Wanneer de ontwerpen van de sportkleding definitief zijn en we alle maten weten, zal de productie starten. De levering van de bestelde sportkleding ligt tussen de 4 en 6 weken. 

Idee teamshirt

Je laat ons jouw ideeën weten over het teamshirt. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap..

Handmatig ontwerp

Wij kunnen jullie ideeën uitwerken tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 3D presentatie van.

Productie teamshirt

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie van het teamshirt gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 8 weken.

De verzending

Voordat de teamshirts verstuurd worden hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de teamshirts akkoord zijn worden de shirts verstuurd naar jouw adres.

Informatie aanvraag

Voorbeelden shirt designs

Product voorbeelden

Hieronder enkele voorbeelden van verschillende producten. Per product kunnen wij deze nog in detail aanpassen naar de wensen van de klant.