Eigen ontwerp Volleybal shirts

Ontwerp je eigen kledinglijn

Van eigen ontwerp volleybal shirts tot en met een eigen ontwerp trainingspak, wij ontwerpt het samen met jou, een eigen Volleybal kledinglijn exclusief voor jou club. Omdat wij de kleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij kunnen ook een 3D presentatie maken van de kleding zodat je een realistisch beeld krijgt van het ontwerp van de volleybalkleding.

Naast het ontwerp is ook de keuze van de juiste sportkleding belangrijk. Wij hebben de keuze uit meer dan 100 verschillende sportkleding artikelen. De verschillende artikelen zijn in verschillende subgroepen ondergebracht: BASIC, PERFORMANCE en PRO. Elke subgroep heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. Wij kijken samen wat het beste bij Uw past.

eigen ontwerp
sublimatie
gepersonaliseerde polo shirts

kleding leverancier peelpush

XaviSport is al vanaf 2017 samen met GEFF de kledingleveracier bij de eredivisie volleybalclub Peelpush. Voor seizoen 2019/2020 hebben wij dames 1 met onze nieuwe PRO lijn aangekleed. Wil jij er als club net zo exclusief bij lopen als de dames van Peelpush, dat kan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan altijd vrijblijvend een afspraak maken om de producten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken voor jou volleybalclub.

Contact

Kijk ook eens op logosokken.eu voor je eigen ontwerp volleybalsokken