Voetbalshirts ontwerpen?

Ga naar onze 3D configurator en ontwerp zelf je eigen voetbal shirt.

Eigen voetbalkleding ontwerpen?

Samen met ons jouw exclusieve voetbalshirts ontwerpen? Hoe gaaf is dat. Samen gaan wij eerst kijken wat er allemaal op je voetbalshirt moet worden gedrukt. Club of bedrijfslogo, eventuele sponsoren en welke variabele data zoals namen en nummers. Dit voegen wij allemaal samen in het ontwerp van het voetbalshirt. Eventueel voegen wij nog een paar mooie grafische elementen toe zodat het voetbalshirt één geheel wordt. Met zo’n exclusief voetbalshirt ontwerp kan jij en je voetbalteam je exclusief presenteren. Naast de voetbalshirts hebben wij een compleet eigen ontwerp voetbal kledinglijn. Van trainingspakken, voetbalbroeken, regenjassen, sweaters, voetbalsokken etc.

Omdat wij de voetbalkleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij maken eerst een 3D voorstelling van de producten zodat je een realistisch beeld krijgt van de eigen ontwerp voetbalkleding.

Naarst de eigen ontwerp teamkleding hebben wij ook standaard voetbalkleding van ons eigen merk Xavi of de merken Craft en Masita. Deze worden meestal bedrukt met transfers.

voetbalshirt ontwerp

Voorbeeld

Omdat er veel mogelijk is met de voetbalkleding is het verstandig om onderstaande offerte aanvraag in te vullen met zoveel mogelijk informatie. Maar om je toch een indicatie te geven van de prijzen van de voetbalkleding, staan hieronder enkele voorbeelden.

  • De eigen ontwerp PERFORMANCE voetbalshirts € 26,95 per shirt bij een minimale afname 10 stuks
  • BASIC pakket A € 99,95 per speler. Het pakket bestaat uit: Eigen ontwerp voetbalshirt, standaard voetbalbroek, standaard sokken, standaard trainingsjas, standaard trainingsbroek. Minimale afname 10 stuks
  • BASIC pakket B € 109,95 per speler. Het pakket bestaat uit: Eigen ontwerp voetbalshirt, eigen ontwerp voetbalbroek, standaard voetbalsokken, eigen ontwerp trainingsjas, standaard trainingsbroek. Minimale afname 10 stuks.

3D configurator

In de 3D configurator kun je zelf makkelijk je eigen voetbalshirt ontwerpen. Kijk eerst welke kledinglijn je wilt hebben en welke type voetbalshirt.  Per type shirt kun je kiezen uit 30 verschillende ontwerpen. Bij elk ontwerp kun je weer kiezen uit meer dan 150 verschillende kleuren. Ook het clublogo en sponsorlogo’s kun je zelf direct op het shirt plaatsen. Je kunt ook makkelijk schakelen tussen 2D en 3D voor een goede positionering van de logo’s.

Als je shirts bestelt via de configurator wordt altijd het ontwerp door onze designers gecontroleerd en eventueel in overleg gecorrigeerd. Wij controleren altijd de positie van de logo’s en de kwaliteit van de logo’s.

informatie aanvraag

Hoe werkt het

Het idee

Je laat ons jouw ideeën weten over het ontwerp van jouw voetbalshirt. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap.

Het ontwerp

Wij werken jullie voetbalshirt uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp van het voetbalshirt, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 2D presentatie van.

De productie

Als het ontwerp van het voetbalshirt akkoord is wordt de productie gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid.

De verzending

De eigen ontwerp voetbalkleding wordt in 4 tot 6 weken geleverd.

eigen ontwerp Voetbalkleding

Als voetballer en voetbalclub heb je natuurlijk niet alleen een eigen ontwerp voetbalshirt nodig. Daarom hebben wij een compleet assortiment aan voetbalkleding. Deze kleding kun je zelf ontwerpen of deze hebben wij als standaard kleding. Met standaard voetbalkleding bedoelen wij dat de kleding in 1 kleur is. Deze kleding kan natuurlijk wel worden gepersonaliseerd door middel van een clublogo, naam of nummer.

Dit doen wij omdat het belangrijk is dat je niet alleen een speciaal eigen ontwerp wedstrijdshirt hebt, maar dat bijvoorbeeld de voetbaltrainers zich ook in een bijpassende regenjas af trainingspak exclusief kunnen presenteren.

De voetbalshirts hebben wij in 3 kwaliteiten; Basic, Elastic of Pro. Het verschil van de shirts zit met name in de gebruikte polyester stoffen.

Kijk ook eens op logosokken.eu voor je eigen ontwerp voetbalsokken. 

Je kunt zelf je voetbalsokken ontwerpen in onze 3D configurator. Je kunt een passend ontwerp kiezen of zelf maken door lijnen, tekst en logo’s te uploaden. Kijk snel naar de mogelijkheden

Sportsokken ontwerpen