Voetbalshirts ontwerpen

Eigen voetbalkleding ontwerpen?

Samen met ons jouw exclusieve voetbalshirts ontwerpen? Hoe gaaf is dat. Samen gaan wij eerst kijken wat er allemaal op je voetbalshirt moet worden gedrukt. Club of bedrijfslogo, eventuele sponsoren en welke variabele data zoals namen en nummers. Dit voegen wij allemaal samen in het ontwerp van het voetbalshirt. Eventueel voegen wij nog een paar mooie grafische elementen toe zodat het voetbalshirt één geheel wordt. Met zo’n exclusief voetbalshirt ontwerp kan jij en je voetbalteam je exclusief presenteren. Naast de voetbalshirts hebben wij een compleet eigen ontwerp voetbal kledinglijn. Van trainingspakken tot voetbalsokken.

Omdat wij de voetbalkleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij maken eerst een 3D voorstelling van de producten zodat je een realistisch beeld krijgt van de eigen ontwerp voetbalkleding.

Naarst de eigen ontwerp teamkleding hebben wij ook standaard voetbalkleding van ons eigen merk Xavi of de merken Craft en Masita. Deze worden meestal bedrukt met transfers.

voetbalshirt ontwerp
ontwerpen-voetbal-tenue

voetbalshirt designs

Omdat er zoveel mogelijk is qua ontwerp hebben wij ook standaard designs voor de voetbalshirts. Wij kunnen een standaard design gebruiken of aanpassen naar de wensen van de voetbaslclub of bedrijf. Maar wij kunnen ook een volledig eigen ontwerp voetbalshirt maken. Kortom, wij kunnen bijna alles wat het ontwerp van het voetbaltenue aangaat. 

eigen ontwerp Voetbalkleding

Voor voetbal hebben wij een uitgebreid assortiment aan eigen ontwerp voetbalproducten. Van een trainingsshirt tot een regenjas. Dit doen wij omdat het belangrijk is dat je niet alleen een speciaal eigen ontwerp wedstrijdshirt hebt, maar dat bijvoorbeeld de voetbaltrainers zich ook in een bijpassende regenjas af trainingspak exclusief kunnen presenteren.

De voetbalshirts hebben wij in 3 kwaliteiten; Basic, Elastic of Pro. Het verschil van de shirts zit met name in de gebruikte polyester stoffen.

offerte aanvraag

Kijk ook eens op logosokken.eu voor je eigen ontwerp voetbalsokken. 

Je kunt zelf je voetbalsokken ontwerpen in onze 3D configurator. Je kunt een passend ontwerp kiezen of zelf maken door lijnen, tekst en logo’s te uploaden. Kijk snel naar de mogelijkheden

Sportsokken ontwerpen