Eigen ontwerp teamkleding

Ontwerp je eigen sportkleding met Xavisport

XaviSport ontwerpt samen met jou, jullie eigen teamkleding. Van de wedstrijdshirts tot en met de trainingspakken. Omdat wij de kleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij maken eerst een 3D voorstelling van de producten zodat een een realistisch beeld krijgt van de kleding.

eigen ontwerp
sublimatie sportshirt
volleybal shirt

Hoe werkt het

Om U eigen teamkleding te ontwerpen neemt U contact met ons op via de mail of telefoon. U geeft ons dan Uw ideeën door en wij kijken dan samen met U wat mogelijk is en welke producten het besten bij U passen. Wij maken daarna binnen 24 uur een eerste opzet van het ontwerp. Dit ontwerp gaan wij daarna samen fine tunen tot het gewenste resultaat.

Mocht er twijfel zijn tussen een aantal producten, dan kunnen wij ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen wij ook een matenreeks verzorgen om te passen.

Als de ontwerpen van de sportkleding definitie zijn en wij weten allematen, dan wordt de productie gestart. De levering van de bestelde sportkleding is tussen de 4 en 6 weken. 

Het idee

Je laat ons jouw ideeën weten. Dit kan doormiddel van voorbeelden, afbeeldingen, logo's of een mindmap..

Het ontwerp

Wij werken jullie ideeën uit tot 1 of meerdere ontwerpen. Wij maken eerst een plat ontwerp, als dit ontwerp in de goede richting is, dan maken wij er een 2D presentatie van.

De productie

Als het ontwerp akkoord is wordt de productie gestart. De stoffen worden bedrukt en in elkaar genaaid. Dit duurt 4 tot 6 weken.

De verzending

Voor dat de kleding verstuurt wordt hebben wij eerst nog een eindcontrole in Nederland. Als de kleding akkoord is wordt de kleding verstuurt naar jouw.

Wij hebben een groot assortiment aan collecties waaruit je kunt kiezen. De kleuren kunnen wij aanpassen naar de clubkleuren zodat je direct een goed beeld krijgt van je ontwerp. Wij kunnen de standaard ontwerpen aanpassen naar jouw wensen. Een volledig eigen ontwerp kan natuurlijk ook altijd.

Colletie

ontwerpen-voetbal-tenue

Meer dan 100 verschillende producten die je zelf kunt ontwerpen

Een kleine greep uit ons eigen ontwerp sportkleding assortiment.