Eigen ontwerp teamkleding

Ontwerp je eigen kledinglijn met Xavisport

XaviSport ontwerpt samen met jou, jullie eigen teamkleding. Van de wedstrijdshirts tot en met de trainingspakken. Omdat wij de kleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij maken eerst een 3D voorstelling van de producten zodat een een realistisch beeld krijgt van de kleding.

eigen ontwerp
sublimatie sportshirt
volleybal shirt

Hoe werkt het

Om U eigen teamkleding te ontwerpen neemt U contact met ons op via de mail of telefoon. U geeft ons dan Uw ideeën door en wij kijken dan samen met U wat mogelijk is en welke producten het besten bij U passen. Wij maken daarna binnen 24 uur een eerste opzet van het ontwerp. Dit ontwerp gaan wij daarna samen fine tunen tot het gewenste resultaat.

Mocht er twijfel zijn tussen een aantal producten, dan kunnen wij ook een afspraak maken om de verschillende producten te bekijken en eventueel te testen. Voor de uiteindelijke bestelling kunnen wij ook een matenreeks verzorgen om te passen.

Als de ontwerpen van de sportkleding definitie zijn en wij weten allematen, dan wordt de productie gestart. De levering van de bestelde sportkleding is dan binnen 4 weken. Eventuele spoedleveringen zijn ook mogelijk. Dit doen wij dan altijd in overleg. 

Meer dan 100 verschillende producten die je zelf kunt ontwerpen

Een kleine greep uit ons eigen ontwerp teamkleding assortiment.