Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /srv/home/19064-sportsweardesignereu/domains/xavisport.nl/htdocs/www/wp-includes/functions.php on line 5379
Meer informatie over XaviSport.nl - Over ons - Teamkleding

Over ons

XaviSport is in maart 2008 opgericht door Marc & Jolanda Corstjens. In eerste instantie verkochten wij alleen maar outlet sportkleding van merken als Adidas, Reebok en Puma.

In 2009 kwam er de webshop RugbyOnline.nl bij. In deze gespecialiseerde webshop voor Rugby artikelen kwam in 2011 ons eigen rugby merk Ruco voort. Met het merk Ruco produceren wij hoofdzakelijk teamkleding voor Rugbyclubs.

In 2011 zijn wij zelf gestart met het bedrukken van kleding. Hierdoor kunnen wij altijd snel inspringen op de vraag voor bedrukkingen. Met name de snelheid hiervan misten wij bij externe partijen. Naast het bedrukken van sportkleding kwam er ook al snel bedrijfskleding en promotionelekleding bij.

Vanaf 2013 verkopen wij exclusief het kledingmerk GEFF in de Benelux. Samen met GEFF hebben wij het merk op de markt gezet in de Benelux.

In 2016 zijn wij gestart met LogoSokken.eu Op deze website kun je zelf je eigen sokken ontwerpen.

Mei 2021 hebben besloten om voor de eigen ontwerp sportkleding alleen verder te gaan onder ons eigen merk XAVI en private label voor onze partners. Omdat onze klanten altijd voorop staan zijn wij met GEFF overeengekomen dat wij wel een service punt blijven van GEFF voor onze bestaande klanten. Bijbestellingen van jullie huidige GEFF producten en designs zijn dus gewoon mogelijk via ons.

Met het nieuwe merk XAVI kunnen wij weer zelf richting geven aan ons bedrijf. Binnenkort meer hierover.

XaviSport Team