XaviSport is in maart 2008 opgericht door Marc & Jolanda Corstjens. In eerste instantie verkochten wij alleen maar outlet sportkleding van merken als Adidas, Reebok en Puma.

In 2009 kwam er de webshop RugbyOnline.nl bij. In deze gespecialiseerde webshop voor Rugby artikelen kwam in 2011 ons eigen rugby merk Ruco voort. Met het merk Ruco produceren wij hoofdzakelijk teamkleding voor Rugbyclubs.

In 2011 zijn wij zelf gestart met het bedrukken van kleding. Hierdoor kunnen wij altijd snel inspringen op de vraag voor bedrukkingen. Met name de snelheid hiervan misten wij bij externe partijen. Naast het bedrukken van sportkleding kwam er ook al snel bedrijfskleding en promotionelekleding bij.

Vanaf 2013 verkopen wij exclusief het kledingmerk GEFF in de Benelux. Met GEFF hebben wij meer dan 100 verschillende soorten sportkleding die wij speciaal voor klanten kunnen voorzien van een eigen ontwerp.

In 2016 zijn wij gestart met LogoSokken.eu Op deze website kun je zelf je eigen sokken ontwerpen.

In 2020 zullen wij al onze websites gaan vernieuwe zodat wij jullie nog beter vooraf kunnen adviseren en informeren over onze diensten. Echter vinden wij het persoonlijke contact nog altijd het belangrijkste en prettigste om U de informeren. Dit komt natuurlijk ook omdat wij hoofdzakelijk gepersonaliseerde producten maken en dit zal altijd maatwerk blijven.