Eigen ontwerp voetbalshirts

Eigen teamkleding ontwerpen?

Ontwerp samens met ons je eigen voetbalshirts en presenteer je als voetbalclub of bedrijf exclusief? Laat ons jou wensen weten en wij ontwerpen samen met jou een exclusieve voetbaltenue. Van de wedstrijdshirts tot en met de trainingspakken.

Omdat wij de kleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen maken voor jullie. Wij maken eerst een 2D of 3D voorstelling van de producten zodat je een realistisch beeld krijgt van de voetbalkleding.

Naarst de eigen ontwerp teamkleding hebben wij ook standaard voetbalkleding van de merken Craft en Masita. Deze worden meestal bedrukt met transfers.

eigen ontwerp voetbaltenue
ontwerpen-voetbal-tenue

Standaard designs

Omdat er zoveel mogelijk is qua ontwerp hebben wij ook standaard design. Wij kunnen een standaard design gebruiken of aanpassen naar de wensen van de club of bedrijf. Maar wij kunnen ook een volledig eigen ontwerp maken. Kortom, wij kunnen bijna alles wat het ontwerp van het tenue aangaat. 

Voetbal kleding

Een greep uit onze eigen ontwerp voetbal kleding. 

offerte aanvraag

Kijk ook eens op logosokken.eu voor je eigen ontwerp voetbalsokken. 

Je kunt zelf je voetbalsokken ontwerpen in onze 3D configurator. Je kunt een passend ontwerp kiezen of zelf maken door lijnen, tekst en logo’s te uploaden. Kijk snel naar de mogelijkheden